Diensten

van dongen piano taxatie

Ik stem graag uw piano of vleugel waarbij ik meteen controleer of de totale conditie in orde is. Een klein mankement los ik waar mogelijk meteen op.

Is er meer werk nodig om uw instrument weer in zijn beste vorm te krijgen (onderhoud of een reparatie) dan overleg ik dat met u. Ik ben transparant en geef u een duidelijke prijsopgaaf zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Uiteindelijk bepaalt ú als klant waar ik mijn expertise inzet. Ik heb de beschikking over een eigen atelier in Halfweg.

Ik ben gecertificeerd PTD-installer.  Precision Touch Design is een techniek waarmee de speelaard (aanslag, touché) en de toon geoptimaliseerd kunnen worden.

Ook kunt u bij mij ook terecht voor de inbouw van het Piano Life Saver Systeem. Een goede oplossing om uw instrument te behoeden voor te grote schommelingen in luchtvochtigheid.

Voor gehele restauraties/revisies – waarvoor uw instrument tijdelijk naar een werkplaats moet worden vervoerd – werk ik samen met gerenommeerde collega – pianotechnici die van dat werkgebied hun specialisme hebben gemaakt.

U kunt dus sowieso voor al uw pianotechnische wensen bij mij terecht. Neem contact op